De Truienwinkel

De Truienwinkel

De truienwinkel

Webshop en shop: detruienwinkel.nl, het adres voor truien, vesten en sjaals gebreid van natuurlijke materialen. Truien, vesten, sjaals, poncho’s, en mutsen gebreid van natuurlijke materialen zoals wol, katoen, soja, linnen en zijde.  Truien en vesten van verschillende kwalitatief hoog aangeschreven merken in diverse stijlen zoals, buitenleven, stoer, casual, werk, vintage, creatief of voor de business women.

Assortiment

Dames- en heren truien, vesten, sjaals en sokken. Voor iedereen is er een trui of vest in de juiste stijl en alles is gebreid van natuurlijke garens. de truienwinkel heeft een zomer assortiment van truien gebreid van katoen en soja en shirts en voor de dames ook jurken van linnen en katoen. In de winter treft u in detruienwinkel.nl tevens mooie wollen en leren handschoenen en pantoffels. detruienwinkel.nl voor elk seizoen.

Ook zijn een aantal items heel geschikt om toe te voegen in een duurzaam kerstpakket.

Detruienwinkel.nl heeft tevens een webshop voor brei- en haakgaren

Natuurlijke garens, mooie alpaca, merinowol, wol met een toevoeging als zijde, mohair, hennep of katoen. Wolwinkelputten.nl heeft een uitgebreid assortiment brei- en haakgaren en breibenodigdheden met overwegend natuurlijke garens. Merken als Adriafil, Betsy’s Alpaca, Durable, Erika Knight, Lana Grossa, Rowan en Schachenmayr treft u aan in de winkel- en webshop wolwinkelputten.nl 

Communicatiebureau Spirion