Boek een arrangement

Putten biedt vele mooie accommodaties in een bijzondere omgeving.

Bed & Breakfast Carpe Diem

Aan de rand van Bomendorp Putten vindt u op een unieke locatie Bed & Breakfast ‘Carpe Diem’. Wanneer u even weg wilt van alle drukte en het hectische (stadse) leven is ‘Carpe Diem’, door B&B Nederland bekroond met 5 tulpen! hét adres om even bij te tanken of om uw vakantie door te brengen. De charme van B&B ‘Carpe Diem’ maken van het verblijf elke jaargetijde een bijzondere ervaring. Een wandeling van de B&B naar het dorp door de bomenrijke Husselsesteeg is op zich al een belevenis. Loopt u het bospad op dan ervaart u nóg meer rust en stilte. Na een wandeling of fietstocht is het écht thuiskomen in het idyllisch gelegen ‘Carpe Diem’. De B&B is tot in de puntjes verzorgd en alles wordt uit de kast gehaald om u een fantastisch verblijf te bezorgen. Wij nodigen u van harte uit om de rustieke sfeer te proeven en onze gastvrijheid te beleven.

Dus.. kom naar ‘Carpe Diem’, Pluk de dag, beleef en ervaar de luxe en geniet!

Uw gastvrouw, Hennie van de Pol 

www.carpediemputten.nl

Veluws Bospark

Recreatie in Bomendorp Putten

Veel bomen bij elkaar noemen we een bos. Veel bomen in een verzorgd gebied noemen we een bospark en als dat park dan ook nog op de Veluwe gelegen is, dan spreken we van een VeluwsBospark.

Recreatie en Putten gaan hand in hand en het is dan ook niet verwonderlijk dat we in het bomendorp Putten het chaletpark VeluwsBospark kunnen vinden.

Op het VeluwsBospark staat recreëren met oog voor de natuur hoog in het vaandel. De eigen energie opwekking door middel van zonnepanelen, het milieuvriendelijke onderhoud van alle groenvoorzieningen en het uitgebreide afval recycle systeem zijn hier de sprekende voorbeelden van. Ook is het mogelijk om in een geheel duurzaam gebouwd en energie neutraal chalet te verblijven.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking met het VeluwsBospark.

www.veluwsbospark.nl

BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg

Bijzondere bomen bij Kasteel De Vanenburg

Op het landgoed van Kasteel De Vanenburg staan veel bijzondere bomen. Eén van deze bijzondere bomen staat aan de zuidzijde van het kasteel, namelijk de Ginko Biloba, een Japanse notenboom.

De Ginko Biloba is rond 1870 geplant door de toenmalige bewoners, baron en baronesse van Pallandt. In de herfst schittert deze boom door zijn prachtig goud-gele herfstkleur. Van oorsprong komt de Ginkgo Biloba uit China en Japan, waar de boom als heilig wordt beschouwd. De zaden hebben een mediciale werking en werden in Japan ook gebruikt als “borrelnootjes”.
De Ginkgo Biloba werd voor het eerst beschreven door de Duitse arts en botanicus Enelbert Kaempfer in 1712. Uit onderzoek van fossielen blijkt dat er vroeger veel meer soorten Gingo’s bestonden. De Ginkgo Biloba is als enige soort overgebleven.

In de Oude Hortus in Utrecht staat een van de oudste exemplaren van Nederland, geplant in 1730.

Het kasteel is omgebouwd toch een prachtig hotel waar alle moderene faciliteiten aanwezig zijn. De gasten kunnen hier terecht voor een overnachting maar ook voor een bruiloft, een culinair diner en een zakelijke bijeenkomst.

www.vanenburg.nl

Bed and Breakfast Bosgasten

In het prachtige bos van Putten kun je heerlijk overnachten. Er zijn twee sfeervolle gastenverblijven: “Vogels in ’t bos” en “Schapen in ’t land”

Vanaf deze B&B is het mogelijk om gelijk aan een wandeling te beginnen in het Puttense bos. Ook ligt de fietskooppuntenroute vlak bij de B&B, met deze routes ziet u nog veel meer van de Bossen rondom Putten.

www.bosgasten.nl

Recreatiepark Boslust

Verscholen in de prachtige Puttense bossen, grenzend aan het mooie Landgoed Schovenhorst ligt Recreatiepark Boslust. Beleef de natuurlijke rust van de Veluwe, met de glooiende heide voor de deur en het Speulder- en Sprielderbos letterlijk in de achtertuin.

Er is géén betere manier om Putten bomendorp van zó dichtbij te beleven.

Kampeer in een luxe uitgeruste Safaritent of een karakteristieke Mongoolse Yurt en wordt ’s morgens gewekt door het rijke bosleven. Of kies voor een comfortabele Bungalow of Chalet, voorzien van alle gemakken. De rustzoekers die van veel comfort houden kunnen hun kampeermiddel opzetten op onze toerplekken met Privé Sanitair.

Recreatiepark Boslust is een natuurbelevenis voor zowel gezinnen met kinderen die graag op ontdekking gaan in de natuur, als senioren die genieten van de prachtige fiets- en wandelroutes die de omgeving rijk is. 

www.boslustputten.nl

Arrangementen

Naast diverse leuke dagattracties, een mooi winkelcentrum en een grote diversiteit in natuurgebieden biedt Putten ook ruime keuze in accommodaties. Zo zijn er hotels in het bos, aan het water, in het centrum en er is zelfs een kasteel om te verblijven. Putten heeft een groot aanbod in Bed& Breakfasts en vakantiewoningen. Daarnaast bieden de Puttense campings mooie plekken vanwaar je zo de bossen in fietst en/ of wandelt of je ’s morgens je dag begint met een frisse duik in het natuurwater van Strand Nulde.
Is een week tekort? Overweeg dan eens om een (duurzaam) chalet aan te schaffen, zodat er ieder vrij moment kan worden genoten van de gastvrijheid in Putten Bomendorp.

Communicatiebureau Spirion